Kørekort Odense

 

Ibsens Køreskole er en privat køreskole med mange års erfaring, og vi tilbyder spændende og motiverende undervisning i forbindelse med kørekort i Odense for alle vores aspiranter.
Vi er klar til at hjælpe dig med dit kørekort til personbil, så tøv endelig ikke med at tage fat i os. Du kan fange os på telefon 40 36 73 89 eller frank@ibsens-trafikskole.dk. Du kan også gøre brug af vores online kontaktformular nederst på denne side, hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for kørekort i Odense.

Kørekort i Odense – få undervisning af høj kvalitet hos Ibsens Køreskole

Det kræver tid og kræfter at tage kørekort. Skal du til at starte på kørekort i Odense, råder vi dig derfor til at vælge et tidspunkt, hvor du er sikker på at kunne koncentrere dig til fulde om kørekortet, og hvor undervisningen ikke går ud over skole eller arbejde.

Når du skal tage kørekort i Odense, kræver det i alt 29 lektioner teoretisk undervisning. Disse vil blive fordelt over mindst 8 undervisningsdage. Derudover skal du modtage mindst 16 kørelektioner på vejen, når du skal tage kørekort i Odense. Disse lektioner bliver integreret med den teoretiske undervisning, således at din viden vil være i frisk erindring til de praktiske lektioner.

Du kan tidligst starte på kørekort i Odense 3 måneder før, du fylder 17 år, og du må tidligst aflægge din teoriprøve en måned før din 17års fødselsdag.

Ud over bilkørekort i Odense tilbyder vi også trailerkørekort samt lastbilkørekort.

Tag kørekort i Odense og få målrettet undervisning

Når du tager B kørekort hos Ibsens Køreskole, starter vi med at gøre dig bekendt med køretøjet ved at lære dig de grundlæggende manøvrer på en lukket øvelsesplads. Du lærer her at indstille førersæde og spejle, og du får kendskab til de blinde vinkler.

Når du har styr på dette, bevæger vi os videre til 8 grundlæggende øvelser, hvorigennem du lærer at beherske køretøjet. Der er sat nøje krav til, hvornår de forskellige øvelser må ses som godkendt. Når du tager kørekort i Odense hos os får du rådighed over en bil i fire lektioner á 45 minutters varighed, så der er god tid til at lære det hele. Herefter vil du modtage køreundervisning i Odenses gader, og til slut i køreuddannelsen vil du få undervisning på et køreteknisk anlæg i 4 lektioner. Her vil du lære at mestre bremse- og styreteknik, og du vil prøve at køre på glatbane.

Undervisningskrav ved kørekort i Odense

Vores uddannelse i forbindelse med kørekort i Odense efterkommer alle regler og love, og vi opfylder alle undervisningskrav. Du kan derfor se frem til:

29 lektioner i teorilokale 

16 lektioner på almindelig vej

4 lektioner på manøvrebane

4 lektioner på køreteknisk anlæg.

Lær færdselsrelateret førstehjælp, når du tager kørekort i Odense

Uanset om du skal tage kørekort i Odense eller andre steder i landet, skal du have et førstehjælpskursus. Færdselsrelateret førstehjælpskursus blev nemlig d. 1.oktober 2006 ved lov gjort obligatorisk for alle, der skal tage kørekort for første gang.

I forbindelse med bil kørekort tilbyder vi et 8-timers undervisningsforløb, der består af 4 timers førstehjælp i basal genoplivning og 4 timers decideret færdselsrelateret førstehjælp.

Kursusbeviset skal indgives sammen med ansøgning om kørekort. Vær i denne forbindelse opmærksom på, at dit kursusbevis højst må være 1 år gammelt inden teoriprøven.

 

 

 

    Bliv kontaktet hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde!