Kørekort til personbil Odense

Skal du erhverve kørekort i Odense og ønsker en både Sjov og Spændende uddannelse så er Ibsens Køreskole helt sikkert noget for dig. Vi er en Køreskole i Odense, som ønsker at levere en god og kvalitetsbevidst undervisning hele vejen igennem. Vi har mange års erfaring og kan derfor sikre dig at alle regler og love bliver overholdt. Vi vil kunne se os selv i øjnene, når du står med dit kørekort i hånden og når Vi mødes i trafikken. 

Vi står klar til at hjælpe dig til dit kørekort i Odense, så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon 4036 7389 eller mail frank@ibsens-trafiskole.dk. Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for at tage Kørekort i Odense hos os, kan du også gøre brug af vores online kontaktformular som du kan finde øverst i hovedmenuen eller nederst på denne side.

Du får førerret til
Holdstart

Kørekortpakker

Vi har alt med i prisen, ingen ekstra udgifter undervejs. Du sørger selv for lægeerklæring & pasbillede. Dit prøvegebyr betaler du over link i din e-Boks.

IbsenGO

Nemt, bekvemt og ligetil. Vi gør det til en sport at ta' kort.
Pris i alt 15.900 kr. (+ prøvegebyr 1.170 kr.)
 • Eleverne på et IbsenGO hold er sikret følgende: Kørekort kode 58
 • Alt papirgang hos borgerservice
 • Moderne teoriforløb (mindst 29 teorilektioner)
 • 4 lektioner på manøvrebane (kravlegård)
 • 16 lovpligtige kørelektioner (manuelt gear)
 • 4 lektioner på køreteknisk anlæg
 • 1 køreprøve (Lån af bil til køreprøve)
 • Forplejning m. frugt, chokolade, kaffe/te/vand i teorilokalet
 • Førstehjælp - Inkluderet 🙂
Manuel

IbsenPRO

Små hold på max 6 elever baseret på undervisning med ekstra luksus.
Pris i alt 17.900 kr. (+ prøvegebyr 1.170 kr.)
 • Eleverne på et IbsenPRO hold er sikret følgende: Kørekort kode 148
 • Alt papirgang hos borgerservice
 • Moderne teoriforløb (mindst 32 teorilektioner)
 • 4 lektioner på manøvrebane (kravlegård)
 • 3 lovpligtige kørelektioner (Manuelt gear)
 • 13 lovpligtige kørelektioner (Automatgear)
 • 4 Lektioner på køreteknisk anlæg (Automatgear/Manuelt gear)
 • 1 køreprøve (Skolevogn til rådighed - Automatgear)
 • Forplejning m. frugt, chokolade, kaffe/te/vand i teorilokalet
 • Bonus - Bestå teoriprøven med 0 fejl (udløser gavebevis)
 • Ekstra forplejning m. let mad og drikkelse i teorilokalet
 • Turkørsel til fremmed storby (2x3 aspiranter inkl. surprise)
 • Førstehjælp - Inkluderet 🙂
Automat
IMG 3034
IMG 3097

Kørekort i Odense – få undervisning af høj kvalitet hos Ibsens Køreskole

Når du skal i gang med at tage kørekort til personbil, råder vi dig til at vælge et tidspunkt hvor du har godt med overskud til at koncentrere dig om netop denne uddannelse. Går du i skole eller lign. er det vigtigt at gøre op med dig selv, om du er parat til både at kunne overskue skolegang samt køreuddannelsen. Det vil typisk blive nødvendigt at skulle møde os i skolevognen både i myldretiden, men også på tidspunkter hvor der er mere roligt i gadebilledet.

Det vil betyde, at du også skal være villig til at kunne møde morgen eller formiddag især i starten af uddannelsen, hvor du endnu ikke har opbygget tilstrækkelig rutine og har brug for ro omkring ørerne. Det giver dig mere overskud til at kunne udføre manøvrer korrekt og du vil på denne måde føle større overblik. Det vil samtidig bane vejen for et billigere kørekort, da du på denne måde ikke får brug for flere kørelektioner end højest nødvendigt.

Ud over bilkørekort i Odense tilbyder vi også Trailerkørekort, Lastbilkørekort og Buskørekort.

Uddannelsesforløb - få målrettet undervisning

Når du tager kørekort til personbil hos Ibsens Køreskole, starter vi med at gøre dig total forberedt på køreuddannelsen. Klik derfor meget gerne på vores KLAR+ PARAT+ START+ illustration her til højre for dig. Ved gennemgang af disse vil du blive fuld bevidst omkring proceduren i det at tage kørekort. Jo mere klar du er på processen, jo lettere og jo hurtigere er der ansøgt om kørekort. Få bl.a. svar på hvornår du må erhverve dig et kørekort, og hvad der kræves af netop dig.

Du starter med undervisning i teorilokalet. Allerede efter 4-6 lektioners teori skal du på en lukket manøvrebane (Kravlegård). Her starter vi med at gøre dig bekendt med køretøjet. Du lærer her at indstille førersæde og spejle korrekt, og bliver gjort bekendt med bilens blinde vinkler.

Når du har styr på dette, bevæger vi os videre med 8 grundlæggende øvelser, hvorigennem du lærer at beherske køretøjet. Der er sat nøje krav til, hvornår de forskellige øvelser må ses som godkendt. Tager du kørekort hos os får du naturligvis god tid til at lære det hele. Herefter vil du modtage kørelektioner i Odenses gader, som vil blive integreret med den øvrige teoretiske undervisning. Teoriprøven vil nu være nær. Førstehjælpskurset bør nu også være afviklet. Til slut i køreuddannelsen vil du blive undervist på et køreteknisk anlæg. Her vil du lære at mestre bremse- og styreteknik både på tør og glat kørebane. De sidste kørelektioner samt køreprøven står nu for tur. Vi ser frem til at måtte undervise dig.

Du må tidligst sidde bag rattet i en bil på en manøvrebane, når du er min.16 år og 9 mdr. gammel. Du må derfor godt starte i teorilokalet en anelse før, men vi råder alle vore elever til at påbegynde teoretisk undervisning på et hold der starter, Tidligst 2-3 mdr. før det fyldte 17 år. Erhverver Du kørekort før dit fyldte 18. år, skal du være opmærksom på, at Du under kørsel på vej, skal have en ledsager med i bilen som kan vejlede og støtte dig i færdslen. 

Krav til ledsager

Når du har bestemt dig til at starte på din kørekortuddannelse, kan du med fordel selv gøre dig fuld ParatJ Udfyld en ansøgning om kørekort (P23) udfyld ligeledes, sammen med dine forældre, en samtykkeerklæring medmindre du er over 18 år gammel. Fremskaf dig en lægeerklæring og et professionelt pasbillede (Pasbillede medbringes gerne til lægen) så er alt samlet i en og samme konvolutJVi tilbyder naturligvis at hjælpe med ovenstående i teorilokalet hvis det ønskes. Nu er du parat til start.

Se P23 - Ansøgning om kørekort

Hent samtykkeerklæring

Du møder op hos os på aftalte Holdstart. Du medbringer ansøgning/lægeerklæring, samt evt. samtykkeerklæring (Hvis udfyldt). Vi bringer hurtigst mulig papirerne til godkendelse hos BSC (borgerservicecenter). Lider du af et handicap eller af folkesygdomme som f.eks. Sukkersyge, Damp, ell. Lign. hvor der indtages medicin, vil det være en fordel i god tid forinden opstart, selv at indlevere papirerne til BSC. Behandlingstiden kan være lang hos Færdselsstyrelsen, som varetager alt omkring kørekort. Vi vil nu gå i gang med den teoretiske undervisning. Vi glæder os til at se dig.

Undervisningskrav ved kørekort til personbil

Vores uddannelse i forbindelse med kørekort i Odense efterkommer alle regler og love, og vi opfylder alle undervisningskrav. Du kan derfor se frem til:

29 lektioner i teorilokale
16 lektioner på almindelig vej
4 lektioner på manøvrebane
4 lektioner på køreteknisk anlæg

Lær færdselsrelateret førstehjælp, når du tager kørekort i Odense

Skal du erhverve kørekort for første gang til Bil, Traktor, knallert samt Motorcykel er det ved lov siden 1.oktober 2006 gjort obligatorisk at du deltager i et kursus i færdselsrelateret førstehjælp.

Alle kan lære førstehjælp- og et førstehjælpskursus lærer dig de helt grundlæggende principper, så du kan reagere, når en alvorlig ulykke opstår i trafikken.

I forbindelse med kørekort til bil tilbyder vi hos Ibsens Køreskole et 8-timers undervisningsforløb, der består af 4 timers førstehjælp i basal genoplivning og 4 timers decideret færdselsrelateret førstehjælp.

Når du har deltaget på førstehjælpskurset, vil der blive udleveret dig et certificeret førstehjælpsbevis. Dette vil automatisk vil blive indsendt elektronisk til Borgerservice. Kurset skal senest være afviklet inden din praktiske køreprøve. Førstehjælpsbeviset må højst være 1 år gammelt ved indlevering af din ansøgning hos borgerservice.

Førstehjælpspakken indeholder