Trailerkørekort Odense

Hos Ibsens Køreskole har vi i mere end 25 år hjulpet utallige elever med teori- og køreundervisning i forbindelse med Deres trailerkørekort i Odense. Derfor kan Vi helt sikkert også hjælpe dig.

Vi tror på, at vores erfaring er din fordel, og gennem målrettet undervisning og grundig praktisk træning, bliver du rustet til at kunne køre med mange former for påhængskøretøjer bl.a. Hestetrailer, Campingvogn, Bådtrailer, entreprenørtrailer mv.

Vi har en meget høj beståelsesprocent, ved erhvervelse af trailerkørekort. Ring til os på 40 36 73 89 eller skriv til os på frank@ibsens-trafikskole.dk, eller brug vores online kontaktformular. Du kan også let tilmelde dig online under vores Holdstart i hovedmenuen

Du får førerret til
Vidste du at
Holdstart

Trailerkørekort priser

Trailer B/E

Teoriundervisning Hverdag eller Weekend
Pris fra 5.200 kr. (+ tillæg prøvegebyr kr.360,-)
 • 4 teorilektioner (4x 55 min.)
 • 6 kørelektioner (lovpligtigt)
 • 1 køreprøve (vogntog til prøven)
 • Pause m. brød til kaffen
 • Moms 25%
 • Teori weekend, tillæg 400,- kr.”
Privat

Trailer B/E

Teoriundervisning Hverdag eller Weekend
Pris fra 4.160 kr. + moms (+ tillæg prøvegebyr kr.360,-)
 • 4 teorilektioner (4x 55 min.)
 • 6 kørelektioner (lovpligtigt)
 • 1 køreprøve (vogntog til prøven)
 • Pause m. brød til kaffen
 • Moms 25%
 • Teori Weekend, tillæg 320,- kr
Erhverv

Hvornår er trailerkort nødvendigt?

Trailerkørekort er nødvendigt, hvis det vogntog, du ønsker at føre, opnår en samlet tilladt totalvægt på mere end 3500 kg. Det er derfor uden betydning, om vogntoget er belæsset eller ej, da den Tilladte Totalvægt er bestemt af dit køretøjs typegodkendelse og dermed  fastsat ved syn (registreringsattest).

Det er altid tilladt at tilkoble et påhængskøretøj med en Tilladt Totalvægt på max.750 kg efter det trækkende køretøj. Vogntoget kan dermed lovligt opnå en samlet tilladt totalvægt på 4.250 kg. uden at et Trailerkørekort forlanges.

Har du taget kørekort til bil før 1.Maj 2009 må du i Danmark beregne alene ud fra bilens registreringsattest. Tilladt Totalvægt på bil sammenlagt med ”Phk. Største ttv. m/bremser”  (bagside af Reg,attest) må højest Opnå en vægt på Max. 3500 kg. (OBS – National regel).

Trailerkørekort i Odense – livlig og inspirerende undervisning

Hvem siger det skal være kedeligt at komme på skolebænken igen? Vi forbereder en livlig og inspirerende undervisning. I smågrupper løser du opgaver i fællesskab med de øvrige aspiranter. Alle bliver set og lyttet til. Du får undervisning på lærred med projektor fremførelse på vores Onsdags hold og PC undervisning på vores Lørdags/Søndags Hold. Tiden flyver afsted. Når du forlader vores teorilokale er du en bilist med et forandret syn på trafikken. Vi ønsker trafik afviklet.

Har du brug for et trailerkørekort i Odense, så vælg Ibsens Køreskole. Vi er køreskolen i Odense der kræser for at give dig den bedst tænkelige oplevelse i forbindelse med udvidelsen af dit kørekort. Du har kørekort til bil i forvejen. Derfor er det vigtigt for os, at gøre dig til en endnu bedre bilist end du i forvejen formentlig er. Vi gør os umage med at fjerne dine dårlige vaner og de fejl du end måtte have. Vi opfrisker færdselsreglerne for dig, og skaber dig de bedste holdninger i trafikken. Din bil med påhængskøretøj kan give dit vogntog store dimensioner og Du skal derfor have indlært hvordan du bedst får manøvreret dit påhængskøretøj rundt omkring hjørner, både forlæns og baglæns. På ny skal du igen spekulere i blinde vinkler mv.

For visse bilister føles et trailerkørekort overflødigt. Du har måske kørt med trailer eller Campingvogn i mange år og mener ikke der er grund til undervisning. Det er vi hos Ibsens Køreskole bevidst omkring. Om Du er grøn eller rutineret med trailer, er vi sikre på at vores erfaring kan optimere dig. Du vil føle du får noget for pengene og ikke blot får dig et nyt kørekort med et ekstra symbol og et par Bogstaver i kørekortet. Vi opfrisker dig færdselsloven og giver dig gode fif i færdslen. Efter endt uddannelse er du en sikker billist der kan bakke med trailer, så let som du aldrig tænkte muligt. Leder du efter stedet hvor dit trailerkørekort i Odense skal i hus, står Vi klar for dig hos IBSENS KØRESKOLE

Uddannelsesforløb

Hvad end du skal bruge trailerkørekort B+ (Lille trailerkørekort) eller B/E (Stort trailerkørekort) er teori- samt køreundervisning identisk. Derfor tilbyder vi hos Ibsens Køreskole udelukkende kørekort til Kategori B/E, Stort Trailerkørekort. Du får kørekort til påhængskøretøjer hvor dit vogntog samlet må opnå en Tilladt Totalvægt på hele 7000 kg. Kørelektioner afvikles i vores moderne vogntog bestående af vores Elbil Skoda Enyaq Sport m. Automatgear tilkoblet en Humbauer trailer med lukket presenning. Automatgear begrænser dig ikke i at kunne føre vogntog med manuelt gear. EU har fjernet denne begrænsning. Automatgear er fremtiden i el/Hybrid biler.

Alt teoriundervisning 4×60 min. vil blive afviklet på samme dag. Inden du forlader teorilokalet vil der blive afviklet en evaluerende teoretisk prøve. Denne vil give dig et billede af hvad du kan huske fortalt og har indlært indtil nu. (Der skal ikke afvikles en ordinær teoriprøve hos færdselsstyrelsen). Nu vil vi påbegynde de lovpligtige 6 kørelektioner. Der bliver kørt 3 dage a´1½ time pr. gang. Køreprøven der Herefter vil blive afviklet indeholder en praktisk kontrol af vogntoget. Her skal du kunne kontrollere og udpege, om vogntoget er i lovlig stand. Du skal også, ud fra køretøjernes dokumenter, kunne forklare, om de to køretøjer passer sammen. Der er nu afsat 25-30 min. på en køretur i Odense indeholdende en bakkeøvelse.

Du må tidligst påbegynde denne uddannelse når du er fyldt 18 år.

Når du har bestemt dig til at starte på dit trailerkørekort, kan du med fordel selv gøre dig fuld parat. Udfyld en ansøgning om kørekort (P23) Fremskaf dig en lægeerklæring og et professionelt pasbillede (Pasbillede medbringes gerne til lægen). Så er alt samlet i en og samme konvolut. Vi tilbyder naturligvis at hjælpe med ovenstående i teorilokalet hvis det ønskes. Nu er du parat til start.

Se P23 - Ansøgning om kørekort

Du møder op hos os på aftalte Holdstart. Du medbringer ansøgning/lægeerklæring og pasfoto. Vi bringer hurtigst mulig papirerne til godkendelse hos BSC (borgerservicecenter). Lider du af et handicap eller af folkesygdomme som f.eks. Sukkersyge, Damp, ell. Lign. hvor der indtages medicin, vil det være en fordel i god tid forinden opstart, selv at indlevere papirerne til BSC. Behandlingstiden kan være lang hos Færdselsstyrelsen, som varetager alt omkring kørekort. Vi vil nu afvikle alt den teoretiske undervisning. Vi glæder os til at se dig.

Undervisningskrav ved kørekort til trailer

Vores uddannelse i forbindelse med kørekort i Odense efterkommer alle regler og love, og vi opfylder alle undervisningskrav. Du kan derfor se frem til:

4 teorilektioner
6 kørelektioner á 45 min.
Teoriprøve (køreskole)
Køreprøve á 45 min.
Regler for trailerkørekort
Vi lever af glade kunder
Kontrol af vogntog
Billeder Af Køretøjer 2020 014

Udvid dit trailerkørekort med et kompetencebevis

Skal du transporterer dyr, bør du være opmærksom på de gældende regler bestemt af EU. Det er blevet bestemt, at alle, der skal transportere dyr, skal på et kursus i håndtering af disse.

Denne regel omfatter alle, der beskæftiger sig med transport af hvirveldyr, herunder heste, kvæg, grise og høns, i forbindelse med økonomisk virksomhed. Der skal hentes en autorisation og et kompetencebevis efter endt kursus hos Fødevarestyrelsen.

Kurset strækker sig over flere dage, og her lærer du at transportere dyr på en måde, der tilgodeser dyrenes velfærd. AMU-centrene i Ålborg, Kolding og Slagelse tilbyder 2-dagskurser i transport af heste.